Manifesta-ti lumina in lume

Ceea ce societatea gandeste despre voi si asteapta de la voi nu mai este atat de important. Mult mai important devine ceea ce aveti de facut aici, cum sa va manifestati lumina in aceasta lume

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Ultimele comentarii

Va multumesc mult ...

31/07/2016 @ 13:14:18
de catre Admin


Cel mai mult imi place Psalmul ...

31/07/2016 @ 11:46:17
de catre Maria



Informatiile despre Psalmi le-am primit ...

17/01/2016 @ 10:13:37
de catre Admin


DE UNDE AVETI ACESTE INFORMATI DESPRE ...

17/01/2016 @ 00:17:20
de catre chirilov catalin


Se pare ca este ca ...

15/05/2014 @ 19:16:46
de catre Flavio


Anunt

Alegeti o tema



Calendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

rss Sindicalizare

Cuvinte cheie (tag-uri): "rugaciune"

Spa pentru suflet?

 
 
Acordăm zeci de mii de ore îngrijirii trupului. 

Două, trei dușuri pe zi. Cremă de corp. Uleiuri. Băi lungi, cu sare parfumată, uleiuri esențiale, lumânări, muzica ambientală. Masaje. Manichiură. Pedichiură. Bază de unghii, ojă, lac protector, unghii false, acrilic, aplicații. Depilare atentă, minuțioasă. Tratamente cosmetice. Măști cu caviar. Pensat. Produse de machiaj. Sute. Demachiant. Loțiune tonică. Cremă de zi. De noapte. Peeling. Seruri. Ne spălăm dinții. Ață dentară. Apă de gură. Îi albim. Mergem la coafor. Șampon, balsam, fiole, tratament leave-in, spumă, bigudiuri, fixativ, ulei de păr. Mergem la sală. De cel puțin trei ori pe săptămână. Fesieri, abdomene, bandă. Piscină. Saună. Din nou duș. 

Ne îngrijim cu grijă hainele. Le spălăm. Detergent, balsam. Le ducem la curățătorie. Le curățăm de scame. 
Ne curățăm cu grijă pantofii. Îi dăm cu cremă, îi lustruim, îi ștergem cu cârpa moale. 
Ne curățăm cu grijă casele. Spălăm pe jos, aspirăm, ștergem praful, frecăm faianța, gresie, oglinzi, geamuri, spălăm perdele, covoare, draperii. 

Cu toate astea, mulți dintre noi nu realizăm ca în sufletele noastre s-au adunat pânze de păianjeni. De la prea multe neiertări, răutăți, judecăți, greșeli. Mișună gândacii păcatelor zilnice, mai mici sau mai mari, cu voie sau fără de voie, cu știință sau fără de știință. Colcăie grupuri grupuri, negri sau colorați, prin toate cotloanele sufletului nostru. Pe zâmbetul inimii, pete negre de minciuni, de trădări, de înșelări. Pe hainele cândva stralucitoare, noroi. De la prea multe patimi. Desfrânări, pofte nelalocul lor, furturi și atâtea alte zeci și sute de păcate au întunecat cu totul geamurile prin care vedem lumea. Și ne revoltăm apoi că e atât de urâtă. Și oamenii atât de răi. Ura ne-a murdărit cu totul aripile iubirii cu care zburăm spre cer. 
Invidia, gelozia și prea multele pietre aruncate ne-au legat cu lanțuri grele și întunecate brațele inimii cu care altădată îmbrățisam oamenii, viața, lumea. Buzele sufletului nu mai știu să se roage, le-au astupat prea multe valuri de îndoieli, temeri și deznădejde. Au uitat să rostească vorbe de iubire, le-au îngropat prea multe prăvăliri de cuvinte grele. Au uitat să sărute alte inimi. Sunt pline de sângele atâtor săgeți pe care le-am aruncat și s-au întors tot la noi. E atâta praf, noroi și mâzgă în casa sufletelor noastre. De parcă n-am făcut curat de-o veșnicie. Și în inimi ni s-a adunat așa de mult balast. 


Prea multe lucruri am lăsat să intre în locul nostru cel mai sfânt. Dacă ne-am strădui să ne ținem inimile la fel de curate precum ne chinuim cu trupurile, veșmintele și casele, lumea asta ar fi mult mai frumoasă. Dacă ne-am îmbăia și sufletul în lumina rugăciunilor, în taina spovedaniei, a întâlnirilor de taină cu lumina lumii, în iertare, iubire, lacrimi și fapte bune, inimile noastre strălucind de curățenie ar face din pământul ăsta bolnav un soare. 

Poate că soarele asta și e de fapt... Un pământ unde oamenii petrec zeci de mii de ore îngrijindu-și sufletele...

Sursa: 



31 Iul 2016
Admin · 165 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Spiritualitate
 
Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale imi sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6 (Dreptul la Identitate), Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre orice astfel de practica si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33 (Accesul la Cultura).