Manifesta-ti lumina in lume

Ceea ce societatea gandeste despre voi si asteapta de la voi nu mai este atat de important. Mult mai important devine ceea ce aveti de facut aici, cum sa va manifestati lumina in aceasta lume

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

Ultimele comentarii

Va multumesc mult ...

31/07/2016 @ 13:14:18
de catre Admin


Cel mai mult imi place Psalmul ...

31/07/2016 @ 11:46:17
de catre MariaInformatiile despre Psalmi le-am primit ...

17/01/2016 @ 10:13:37
de catre Admin


DE UNDE AVETI ACESTE INFORMATI DESPRE ...

17/01/2016 @ 00:17:20
de catre chirilov catalin


Se pare ca este ca ...

15/05/2014 @ 19:16:46
de catre Flavio


Anunt

Alegeti o temaCalendar

August 2017
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

rss Sindicalizare

Afisarea articolelor ce apartin categoriei: Documentare

Influența gândurilor asupra corpului fizic -Documentar HD
Sursa: youtube

23 Feb 2014
Admin · 361 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Documentare

Free Rein to the Soul-towards physical immortality- tradus romana


Ghislaine Lanctot-un doctor care, dupa 25 ani de practica medicala, a scris o carte intitulata-"Mafia Medicala"- si a iesit din sistem alegand individualitatea in locul acestuia...Sursa:youtube

05 Ian 2014
Admin · 309 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Documentare

Adevarul despre exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica
Sursa:youtube
Pentru mai multe informatii recomand:
21 Oct 2013
Admin · 233 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Documentare

Dr. Teofil Lung: Chimioterapia distruge pacientii


Un medic clujean spune că tratamentele oncologice clasice nu sunt decât o afacere."Eu văd medicina altfel. Obligația mea e să prelungesc viața tuturor celor care vin spre mine, cât pot. Sigur există deasupra Dumnezeu. Scopul medicinei este să încerce să prelungească măcar cu o zi viața aproapelui, dacă se poate cu mai mult e și mai bine… Inteligența trebuie să fie dublată de caracter și de morală. Dacă nu este așa, se fac lucruri ce nu sînt onorabile pentru un medic".
"Am un mesaj către colegii medici, pentru că fenomenul este, deja, unul cronic, sunt sute de cazuri. Medicii la care se prezintă pacienții au învățat în școală și au imprimat în mintea lor de medici ideea că în secolul XXI cancerul se rezolvă cu chimioterapie și cobaltoterapie. Fac o mică biopsie pacientului și îl trimit spre aceste terapii. Sunt sute de cazuri care au trecut prin aceste faze și nu au niciun rezultat. Mesajul meu vine spre acești colegi medici, că acest cancer de cap și gât nu reacționează nici la chimioterapie, nici la cobaltoterapie, indiferent cât sunt de performante", a declarat Lung.

El a spus că sunt "pacienți iradiați cu aparatură ultramodernă, care au ajuns la clinică având tumora în extensie".

"Să știe pacienții că foarte multe forme de cancer noi le putem vindeca în proporție de sută la sută. Sunt situații în care aceste cancere, prin terapie chirurgicală bine dirijată, se vindecă în totalitate, fără chimioterapie sau cobaltoterapie. Îi rog pe colegii mei medici să renunțe la aceste idei de a face terapiile acestea", a afirmat Lung.

Potrivit acestuia, medicii respectivi nu ar trebui să lase pacientul "în forme depășite de boală", cu invazie oculară, nazală sau cerebrală a tumorii, care puteau fi tratate, cu succes, în faze incipiente.

"Sunt sute de cazuri purtate prin clinici din țară sau străinătate, cazuri de tumoare avansată și ne pun în situația de a face lucruri imposibile. Noi putem să îi ajutăm pe acești oameni, dar vin prea târziu. Tratamentele de chimio sau cobaltoterapie nu numai că nu sunt eficiente, dar au efecte secundare catastrofale asupra sistemului de apărare a organismului", susține fostul șef al Clinicii de Chirurgie Maxilo – Facială Cluj-Napoca.

Potrivit acestuia, chimioterapiile distrug măduva hematoformatoare, iar organismul este pus în situația de a nu se mai putea apăra.

Teofil Lung a adăugat că citostaticele sunt medicamente din care se câștigă "foarte mult", fiind cele mai scumpe de pe piață, iar unii medici "din asta trăiesc".

"Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienți să facă ședințe de chimioterapie, chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare. Nu există tumoare pe lumea asta, și este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie și să dispară. Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră", a afirmat Teofil Lung.

El a dat exemplul unui pacient în vârstă de 65 de ani din Buftea, care a urmat zeci de ședințe de chimio și cobaltoterapie, a suferit cinci operații și a ajuns la clinica din Cluj-Napoca, sperând că se mai poate face ceva.

"A fost operat la Spitalul Colțea din București de un profesor universitar care a intrat un pic și a zis că mai mult nu poate și l-a trimis la iradiere, la cobalto și chimioterapie. Este o invazie formidabilă a tumorii care a trecut din partea stângă a feței în partea dreaptă, a atins ochiul stâng, nasul și maxilarele. A mai suferit alte patru operații și a avut zeci de ședințe de chimio și cobaltoterapie. Și a venit la noi să îl operăm. Putea fi rezolvat în prima fază, fără să îi scoatem ochiul, dar acum tumora a ajuns la baza craniului și ajunge în creier. Noi va trebui să îi scoatem ochiul, să scoatem nasul și maxilarul, va trebui transplant de față", a declarat chirurgul clujean.

Pacientul respectiv, Radu Gheorghe, a declarat, la rândul său, că în urma ședințelor de chimio și cobaltoterapie tumora la sinusuri de care suferă s-a extins.

"Am făcut din 2011 un număr de 31 de ședințe de radioterapie și 12 de ședințe de citostatice și cinci operații. Cred că a fost vorba de o greșeală profesională în cazul meu, specialiștii trebuie să sesizeze aceste situații. Am avut încredere în medici și am mers pe mâna lor. Mi-au spus că citostaticele și radioterapia vor micșora tumora, dar nu a fost adevărat, din contră, a crescut", a spus pacientul.

Un alt pacient din București, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu un cancer viscerocranios și a fost trimis la chimioterapie și cobaltoterapie, iar sub aceste terapii tumora a crescut și a invadat hemifața stângă, maxilarul și mandibula.

"A fost operat la Clinica de Chirurgie Maxilo – Facială din Cluj-Napoca, dar problema este cu tegumentul după iradiere, astfel încât nu se închide zona, nu se unesc plăgile. Nu putem face nici microchirurgie. Mergem pe o soluție să închidem cât putem", a explicat medicul Teofil Lung.

Pacientul, Dumitru Răducanu, a declarat, la rândul său, că ședințele de chimioterapie și cobaltoterapie urmate i-au făcut "mult rău".
08 Sep 2013
Admin · 324 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Documentare

Asta-i Romania?-cu televizorul se minte poporul


Protest împotriva reportajului denigrator la adresa Doamnei Desanca Nicolai, difuzat în data de 2.03.2013 la emisiunea ,,Asta-i România".

Asta-i Romania? Oare chiar asa este? O tara fara valori, asa cum o prezentati?

De dragul audientei sunteti in stare sa denaturati adevarul, sa induceti ideea ca nivelul nostru al romanilor este cel de non-valoare, de incultura. Parca am fi cea mai nenorocita tara de pe planeta! Eu nu cred! Avem atatea valori culturale si spirituale in tara aceasta, dar nu se vrea sa fie promovate! Ne-am cam saturat sa vedem cum suntem manipulati  in masa,  prin stiri neadevarate, scaluri, barfe, emisiuni fara continut.

Acum voi face  referire la reportajul care a avut ca subiect,  Desanca Nicolai.
"Cu televizorul se minte poporul'' -este evident ca, s-a dorit sa se intineze memoria Doamnei Desanca, sa se loveasca in fiul Doamnei, in oamenii care merg la Casa Desanca ,  Templul Luminii din Arad.

Acest loc (Templul Luminii) reprezinta un mare pericol pentru INTUNERIC. Oameni buni, care cititi aceste randuri, SA NU CREDETI TOT CE VI SE SERVESTE LA STIRI.

NU EXISTA acolo nici o secta a Nicolaitilor! Acolo este un loc binecuvantat de Dumnezeu, orice om care intra este liber sa-si pastreze religia lui, nu se impune nici un fel de conditie, doar sa crezi in Dumnezeu.  Acolo trebuie sa intri cu inima curata si cu ganduri curate, fara prejudecati si convingeri gresite, sa te deschizi pentru ca Lumina sa te inunde...si cu siguranta vei simti vibratia locului si poate ca vei avea si revelatii...  Acolo, sute de oameni, se reintorc pentru a multumi ca s-au vindecat.

Doamna Desanca se face vinovata de faptul ca a adus Lumina pe pamant, ca a vindecat mii de oameni, a indemnat oamenii sa umple bisericile, sa-L iubeasca pe Dumnezeu si pe Iisus mai mult decat viata, a invatat oamenii sa fie buni si credinciosi in Dumnezeu. Se face vinovata ca s-a sacrificat pentru oameni din prea multa iubire pentru ei, ca-i imbratisa pe toti si le spunea o vorba buna fara nici o discriminare.

Acolo oamenii si-au gasit alinarea, vindecarea. De ce nu s-a prezentat in lumina si adevar acest lucru? De ce nu s-a dat muzica cu vocea Doamnei, de ce nu s-a citit putin din poemele Doamnei? Daca s-ar fi relatat adevarul concret, poate ca oamenii ar fi putut sa discearna si sa simta adevarul de minciuna. De ce nu s-a spus ca oamenii pot intra fara sa plateasca, adica gratuit la sedinte. Da, atunci cand traia Doamna Desanca o sedinta costa f. putin in comparatie cu cat costa o sedinta la orice alt terapeut, insa rezultatele erau uimitoare. Apa de acolo este miraculoasa, vindecatoare, buna la gust! Este incarcata cu energie, cu lumina. Radiestezistii si clarvazatorii pot confirma acest lucru.

Dragi INTUNECATI, pe Doamna nu aveti cum sa o loviti ca ea este Lumina si Iubire, notiune care voua va lipseste cu desavarsire! Da, puteti sa loviti in Domnul Oliver care este si in acest plan fizic, puteti sa opriti oamenii sa mearga acolo sa se vindece si sa-si curete sufletele, sa se trezeasca, dar veti plati pentru fiecare suflet care poate ar fi putut sa se salveze acolo, dar voi prin angajatii vostri nu i-ati lasat.., facand si prezentand reportaje lipsite de Adevar, dar incarcate de minciuna. Tv-ul trebuie sa fie un promotor al binelui si frumosului, dar din pacate se intampla invers, a ajuns un instrument de manipulare in masa! Oameni buni treziti-va si nu mai acceptati sa fiti indobitociti, luati atitudine. E nevoie de o schimbare!


  "Dumnezeu există,

  pe Dumnezeu

trebuie să-l iubești, să-l simți,

în Dumnezeu trebuie să crezi;

Dumnezeu, el ne-a dat și întuneric

și lumină, el ne-a dat iubire

el ne-a dat durere, el ne încearcă,

ne purifică, el pe toți ne iubește,

noi însă, nu toți îl iubim"

       - din volumul  "Ultima frontieră"

         autor:  Desanca Nicolai


"Eu iî iubesc pe toți cei

care îl iubesc pe Dumnezeu,
pe toți cei care îl iubesc
pe Isus, nu mă interesează

religia lor, ci credința,

iubirea lor pentru Dumnezeu,
venerația lor pentru Isus"


         - din volumul  "Călătorii în eternitate"

autor:  Desanca Nicolai

          

 

"Imi intorc capul, sa nu ma vada nimeni, si plang,

oare ati mai lovit vreodata pe cineva

asa cum m-ati lovit pe mine,

iertarea, oameni, nu eu trebuie

sa va iert, ci cerul, lovindu-ma pe

mine ati lovit intregul cer"


-din volumul  ''De ce ma loviti?"

autor:  Desanca Nicolai

 

03 Mar 2013
Admin · 480 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Documentare

1, 2, 3, 4  Pagina urmatoare

 
Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale imi sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6 (Dreptul la Identitate), Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre orice astfel de practica si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33 (Accesul la Cultura).